Advertisement

Ewa Farna Times Square : Ewa Farna V Polsku Si Fanousci Mych Boku Nevsimaji Nikdo Mi Tam Nerika Vorvan Sip / Ewa farna (27) se s písní tělo dostala až na slavnou obří reklamní obrazovku na newyorské times square.

Ewa Farna Times Square : Ewa Farna V Polsku Si Fanousci Mych Boku Nevsimaji Nikdo Mi Tam Nerika Vorvan Sip / Ewa farna (27) se s písní tělo dostala až na slavnou obří reklamní obrazovku na newyorské times square.. Time square, new york, right now! Tahle velikost xxl mi docela lichotí, říká zpěvačka. Naposledy způsobila pořádný skandál v sousedním polsku. Ta o sobě dává vědět i jinde po světě. Její tvář v nadživotní velikosti shlíží na všechny z nejznámější ulice světa times square.

So now i'm officially as big as a barracks. Time square, new york, right now! Ewa farna na times square. Se svou písní tělo zabodovala v playlistu spotify, díky němuž se objevila v reklamě na nejrušnější křižovatce v americe. Zpěvačka eva farna před dvěma měsíci představila svoji zbrusu novou píseň s názvem tělo, v níž se snaží poukázat na důležitost sebepřijetí a oslavuje krásu těl, na kterých život zanechal nesmazatelné stopy.

Ewa Farna Na Times Square W Nowym Jorku Jest Gwiazda Kampanii Spotify Foto Radio Zet
Ewa Farna Na Times Square W Nowym Jorku Jest Gwiazda Kampanii Spotify Foto Radio Zet from gfx.radiozet.pl
Ta o sobě dává vědět i jinde po světě. Obie wokalistki można było zobaczyć na ogromnym billboardzie w ramach kampanii spotify equal. Dobyla česko i polsko, teď dobývá new york. Spotify prostřednictvím této reklamy propaguje speciálně vytvořený seznam písniček, kam se farna dostala se svým singlem tělo. Tahle velikost xxl mi docela lichotí napsala vtipně interpretka hitu mám boky jako skříň ewa farna. Hned po ewě farné slaví celosvětový úspěch zpěvačka leny. Ewa farna i brodka zostały zaprezentowana tysiącom przechodniów na nowojorskim time square. Nová píseň s názvem tělo zpěvačky ewy farné (27) slaví celosvětový úspěch!

Ewa farna sa objavila v reklame na times square:

Lenny má v těchto dnech víc důvodů k oslavě. Následovat je bude také talentovaná devatenáctiletá slovenská písničkářka karin ann. Ewa farna (27) se s písní tělo dostala až na slavnou obří reklamní obrazovku na newyorské times square. Globální iniciativou equal bojuje streamovací platforma za rovnoprávnost žen v hudebním byznysu. Ewa farna i brodka zostały zaprezentowana tysiącom przechodniów na nowojorskim time square. „mám obrovskou radost, je to strašná pocta, protože být na times square je samozřejmě ‚ego buster', to vás pohladí po egu, jak se říká, svěřila se ewa se svými pocity. Cena za den se pohybuje od 5 tisíc dolarů (107 tisíc korun) za menší reklamní plochy až po 50 tisíc dolarů (přes milion korun) za ty největší. Ewa farna (27) si na své konto připsala další významný úspěch. Obě zpěvačky se staly součástí globální kapamaně equal, která má za cíl zvýraznit ženské interpretky. Niesla silné posolstvo a povzbudzovala všetky ženy k tomu, aby sa milovali presne také aké sú. Ewa farna, která zdobila obří plochu na times square před měsícem, byla nahrazena oblíbenou zpěvačkou lenny, která se tak stala druhou českou hvězdou v řadě, jíž společnost spotify v rámci kampaně equal pronajala billboard za 100 tisíc dolarů na den. Pro ewu byla reklama velkým překvapením. Během posledních deseti let si už přečetla, že vypadá jako dva polské tiráky, praská pod ní pódium nebo že je slonice.

Ewa farna v reklamě na times square! Globální iniciativou equal bojuje streamovací platforma za rovnoprávnost žen v hudebním byznysu. Ewa farna (27) se s písní tělo dostala až na slavnou obří reklamní obrazovku na newyorské times square. #prešlo niekoľko týždňov odkedy ewa farna predstavila svetu svoju novú pieseň s názvom telo. Tahle velikost xxl mi docela lichotí, říká zpěvačka.

Ewa Farna Archives World Today News
Ewa Farna Archives World Today News from s.cncenter.cz
Ewa farna (27) se s písní tělo dostala až na slavnou obří reklamní obrazovku na newyorské times square. Ewa farna, která zdobila obří plochu na times square před měsícem, byla nahrazena oblíbenou zpěvačkou lenny, která se tak stala druhou českou hvězdou v řadě, jíž společnost spotify v rámci kampaně equal pronajala billboard za 100 tisíc dolarů na den. Neuveríš, koľko taká reklama stojí! Světelné billboardy na times square jsou nejžádanějšími reklamními prostorami ve spojených státech. Se svou písní „tělo se na reklamní ploše stala tváří playlistu. Cena za den se pohybuje od 5 tisíc dolarů (107 tisíc korun) za menší reklamní plochy až po 50 tisíc dolarů (přes milion korun) za ty největší. Díky songu o těle se ewa farna dostala na billboard na times square. Tahle velikost xxl mi docela lichotí napsala vtipně interpretka hitu mám boky jako skříň ewa farna.

Pro ewu byla reklama velkým překvapením.

Během posledních deseti let si už přečetla, že vypadá jako dva polské tiráky, praská pod ní pódium nebo že je slonice. Na začátku tohoto týdne se vendryňská rodačka ewa farna ocitla na nejžádanějším reklamním prostoru v new yorku. Díky songu o těle se ewa farna dostala na billboard na times square. Zažila jsem body shaming i urážky, četla jsem bolestivé články. Po ewě farné, která zabodovala v červenci písničkou tělo, se na nejslavnější reklamní plochu světa na times square dostala zpěvačka lenny, dcera lenky filipové s písní overdosed. Zpěvačka eva farna před dvěma měsíci představila svoji zbrusu novou píseň s názvem tělo, v níž se snaží poukázat na důležitost sebepřijetí a oslavuje krásu těl, na kterých život zanechal nesmazatelné stopy. Ewa farna sa objavila v reklame na times square: Nová píseň s názvem tělo zpěvačky ewy farné (27) slaví celosvětový úspěch! Letos pak přišla s jednou z nejsilnějších písní svojí kariéry tělo, díky které se dostala až na obří billboard na times square v new yorku. Česká zpěvačka ewa farna se objevuje v reklamě na rovné příležitosti pro ženské interpretky na náměstí times square v centru new yorku. Ta o sobě dává vědět i jinde po světě. Na billboardu na newyorské times square nezáří jen ewa farna (27) či lenny (27). New york, vendryně ewa farna se svou písní tělo je na reklamní ploše na times square v new yorku.

Obě zpěvačky se staly součástí globální kapamaně equal, která má za cíl zvýraznit ženské interpretky. Se svou písní tělo ovládla billboard na proslulém times square v new yorku, kudy proudí statisíce lidí a kam se dostanou jen ti nejlepší. Není divu, že úspěšná zpěvačka málem zbořila instagram. Aaaaaa🖤💚 #tělo #ciało #globalplaylist #equal #billboard… „chtěla bych dělat vědomý a poctivý pop s obsahem a myšlenkou, uvedla zpěvačka ewa farna v pořadu nový den cnn prima news.

Velka Pocta Pro Ewu Farnou Objevila Se Na Legendarni Times Square V New Yorku Evropa 2
Velka Pocta Pro Ewu Farnou Objevila Se Na Legendarni Times Square V New Yorku Evropa 2 from m.actve.net
Se svou písní tělo ovládla billboard na proslulém times square v new yorku, kudy proudí statisíce lidí a kam se dostanou jen ti nejlepší. Během posledních deseti let si už přečetla, že vypadá jako dva polské tiráky, praská pod ní pódium nebo že je slonice. Málokterá zpěvačka si kvůli svojí postavě vyslechla tolik ostrých komentářů jako ewa farna. Na začátku tohoto týdne se vendryňská rodačka ewa farna ocitla na nejžádanějším reklamním prostoru v new yorku. Obie wokalistki można było zobaczyć na ogromnym billboardzie w ramach kampanii spotify equal. „mám obrovskou radost, je to strašná pocta, protože být na times square je samozřejmě ‚ego buster', to vás pohladí po egu, jak se říká, svěřila se ewa se svými pocity. Píseň tělo, se kterou se dostala dokonce na newyorské times square, je ódou na přijetí sebe sama. Z firmy jí psali asi dva dny dopředu, zda jí nevadí, že její tvář bude na velkém billboardu.

Poté, co ewa farna (27) díky písni tělo doslova i do písmene zazářila na obřím billboardu na times square, gratulace od fanoušků i známých osobností neberou konce.

Píseň tělo není oslavou obezity: Time square, new york city, right now! Obě zpěvačky se staly součástí globální kapamaně equal, která má za cíl zvýraznit ženské interpretky. Czech singer ewa farna appears in an advertisement for equal opportunities for female performers in times square in central new york. Globální iniciativou equal bojuje streamovací platforma za rovnoprávnost žen v hudebním byznysu. Ta o sobě dává vědět i jinde po světě. „chtěla bych dělat vědomý a poctivý pop s obsahem a myšlenkou, uvedla zpěvačka ewa farna v pořadu nový den cnn prima news. Spotify zde propaguje sérii playlistů se skladbami více než padesáti umělkyň z celého světa. Se svou písní tělo zabodovala v playlistu spotify, díky němuž se objevila v reklamě na nejrušnější křižovatce v americe. Times square ovládla další česká zpěvačka. Lenny má v těchto dnech víc důvodů k oslavě. Through this ad, spotify promotes a specially crafted list of songs that farna went to with her single body. Zdjęcie ewy farnej zobaczyły tysiące przechodniów w nowym jorku /viphoto /east news inicjatywa equal spotify ma na celu wsparcie utalentowanych …

New york, vendryně ewa farna se svou písní tělo je na reklamní ploše na times square v new yorku ewa farna. Through this ad, spotify promotes a specially crafted list of songs that farna went to with her single body.

Posting Komentar

0 Komentar